17 september 2020

Maandprogramma

Zondag 13 september

Wheeps! De eerste echte zondag van het jaar is der weer, zie maar da ge er bij zijt, want de nieuwe leiding heeft grootse plannen dit jaar en het is de moment om elkaar beter te leren kennen. We spelen dus kennismakingspelletjes en wie weet nog veel meer. Hopelijk hebben jullie evenveel zin of zelfs meer zin in het nieuwe jaar dan de leiding.

Meenemen: geld voor vieruutje, perfect uniform

Zondag 20 september

Het is heel lang geleden dat we nog eens iets abstract gesjord hebben, daarvoor is het vandaag de ideale moment om alles terug op te frissen en aan jan en alleman te laten zien wat jullie kunnen! Techniekenvergadering dus. Je mag zelf zeker ook grave dingen doorsturen naar de leiding, wie weet sjorren we je constructie wel.

Meenemen: geld voor vieruutje, perfect uniform

Zondag 27 september

Iedereen weet dat de Verkenners dé graafste mannen zijn van de stad Repmond , maar wie is dat onder ons. Bewijs jullie Schots bloed vandaag in de battle of the Highland games.

Meebrengen: schots rokje zonder onderbroek (mopje), geld voor vieruurtje, perfect uniform

Zondag 4 oktober

Nu we weten wie de graafste man is van Repmond en omstreken, moet hij vanuit zijn hol kruipen en laten zien wie hij is aan de minder grave mannen van repmond, we spelen een Dorpsspel in de stad Repmond, joepieeee!

Zondag 11 oktober

Jawel, jawel, je leest het goed we gaan Klakkebuizen. Rol alvast meer dan genoeg pijltjes!

Meebrengen: veiligheidsbril en véééééél pijltjes

Zondag 18 oktober

We zijn al wat verder in het jaar dus we laten de EHBO-leider even achterwege voor de kleine pijntjes en gaan we worstelen met den djodjo tijdens de beenharde pleinspellekes.

Zondag 25 oktober

(alternatief) Weekend.

Meer info volgt!

Zondag 1 november

Ook dit is niet voor mietjes en met een wel heel goede reden, het is halloween bij ons muhahahahahaha eeeeeeek! Doe jullie pamper maar al voor dit helse Halloweenspel.

Zondag 8 november

We hebben jullie dit jaar al getest op technieken, behendigheid, mietgehalte en nog veel meer dus nu is het tijd voor de allrounders. We gaan zwemmen vandaag.

Meebrengen: zwemgerief, 5 euro, fiets. (dit kan nog wijzigen dus hou jullie berichten in het oog)

Zondag 15 november

Omdat jullie graag gedropt worden door de leiding en zelf verantwoordelijk willen zijn, worden jullie ‘volwassen’ jongetjes vandaag ergens gedropt. Dropping dus

Kan nog wijzigen, want is dag na pallieteravond (hou gsm in de gaten)

Zondag 22 november

Tour de france, russian hooligans. Wie o wie wint de gele, groene, witte en bolletjestrui. Wordt het een vogel, een vliegtuig of toch ons mega mindy?

Zaterdag 28 november

Vandaag, zaterdag, allemaal aanwezig voor onze hoogdag, want het is Kerstrozenverkoop. Meer info volgt.