19 augustus 2020

Pallieteravond

De pallieteravond is het oudste evenement van scouts Rupelmonde. Tijdens deze avond kan iedereen komen eten en genieten van het befaamde varkenshaasje met kroketjes. Tijdens hun eten kan men genieten van de foto’s van het kamp. Achteraf kan er nog gedanst worden.

Datum: november 2020

Doelpubliek: zeer ruim, want ouders, leden, sympathisanten en andere jeugdbewegingen.

Leeftijd: 6 – 70 jaar.

Scouteske avond

Tijdens dit evenement wordt een zeer gezellige sfeer gecreëerd onderweg, achteraf wordt er gezapig nog iets gegeten en gedronken aan een vuurtje aan het lokaal. Ondertussen is er in deze branche al een dropping en 2 fakkeltochten georganiseerd.

datum: februari 2021

Carnavalbal

Tijdens en na de stoet gaat het dak van de tent eraf in Rupelmonde! om 22u is er telkens een gratis vat en vergeet je zeker niet te verkleden, dan wordt het nog leuker!

Quiz

Sinds vorig jaar hebben we de quiz terug uit de oude doos gehaald. Het is een toffe quiz waarbij zowel de professionele deelnemers als recreanten krijgen wat ze willen. De quiz staat geregistreerd bij de quizbond dus trekken we slimmeriken vanuit het hele Waasland aan.

Datum: maart 2021

Doelpubliek: zeer ruim, want ervaren deelnemers (ook buiten Groot-Kruibeke) en recreanten (voornamelijk uit Groot-Kruibeke).

Leeftijd: 15-70 jaar

Brunch

Voor de tweede maal organiseren we een brunch. Tijdens de brunch kan iedereen komen genieten van koude en warme gerechten. Hier kan men ook al een laagje komen leggen voor de fuif ‘s avonds.

Datum: maart 2021

Doelpubliek: Ouders, leden sympathisanten en andere jeugdbewegingen.

Leeftijd: 6-80 jaar

Rad van fortuin fuif

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij onze befaamde rad van fortuin fuif. Het concept is dat er om het uur aan het rad gedraaid wordt om het volgende muziekgenre te bepalen. Voor deze fuif komt jeugd van heinde en ver naar Rupelmonde. Tijdens de fuif vloeit het bier rijkelijk en worden er heerlijke hamburgers aangeboden.

Datum: maart 2021

Doelpubliek: Jonge generatie van 15 tot 30 jaar van Groot-Kruibeke en ver daarbuiten.

Volleybaltornooi

De zomer in Kruibeke begint met ons volleybaltornooi. Tijdens het tornooi strijden mannen- en vrouwenteams voor de titel van beste volleybalploeg van Kruibeke. Ondertussen kan het publiek genieten van een fris drankje.

Doelpubliek: Andere jeugdbewegingen, jeugd, sportploegen, ouders.

Leeftijd: 16-50 jaar

Datum: april 2021

Koercafé en jinfrituur

Tijdens dit evenement kan op onze koer genoten worden met veel vrienden en/of familie van een drankje, een cocktail en lekker smeuïge frietjes.

datum: april-mei 2021