19 augustus 2020

Pallieteravond

De pallieteravond is het oudste evenement van scouts Rupelmonde. Tijdens deze avond kan iedereen komen eten en genieten van het befaamde varkenshaasje met kroketjes. Tijdens hun eten kan men genieten van de foto’s van het kamp. Achteraf kan er nog gedanst worden.

Datum: 20 november 2021

Doelpubliek: zeer ruim, want ouders, leden, sympathisanten en andere jeugdbewegingen.

Fakkeltocht

Op deze mooie winteravond, organiseren wij een wandeltocht door Rupelmonde. Hierbij krijgt iedereen een fakkel en wandelen we onder begeleiding van het trommelkorps.

Datum: 11 februari

Carnavalbal

Tijdens en na de stoet gaat het dak van de tent eraf in Rupelmonde! om 22u is er telkens een gratis vat en vergeet je zeker niet te verkleden, dan wordt het nog leuker!

Quiz

Sinds vorig jaar hebben we de quiz terug uit de oude doos gehaald. Het is een toffe quiz waarbij zowel de professionele deelnemers als recreanten krijgen wat ze willen. De quiz staat geregistreerd bij de quizbond dus trekken we slimmeriken vanuit het hele Waasland aan.

Datum: 18 maart 2022

Doelpubliek: zeer ruim, want ervaren deelnemers (ook buiten Groot-Kruibeke) en recreanten (voornamelijk uit Groot-Kruibeke).

Rad van fortuin fuif

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij onze befaamde rad van fortuin fuif. Het concept is dat er om het uur aan het rad gedraaid wordt om het volgende muziekgenre te bepalen. Voor deze fuif komt jeugd van heinde en ver naar Rupelmonde. Tijdens de fuif vloeit het bier rijkelijk en worden er heerlijke hamburgers aangeboden.

Datum: 19 maart 2021

Doelpubliek: Jonge generatie van 15 tot 30 jaar van Groot-Kruibeke en ver daarbuiten.

Volleybaltornooi

De zomer in Kruibeke begint met ons volleybaltornooi. Tijdens het tornooi strijden mannen- en vrouwenteams voor de titel van beste volleybalploeg van Kruibeke. Ondertussen kan het publiek genieten van een fris drankje.

Doelpubliek: Andere jeugdbewegingen, jeugd, sportploegen, ouders.

Datum: 24 april 2022

Koercafé en jinfrituur

Tijdens dit evenement kan op onze koer genoten worden met veel vrienden en/of familie van een drankje, een cocktail en lekker smeuïge frietjes.

datum: april-mei 2021