RVF Live Muziek

Beste ouders, leden en sympathisanten
We willen jullie graag uitnodigen voor een geweldige avond met live muziek, drankjes en snacks op vrijdag 24 maart vanaf 20u. Het evenement wordt georganiseerd door de scouts van Rupelmonde en belooft een fantastische avond te worden.
We hebben twee geweldige bands voor jullie in petto, namelijk POLAR BEAR taxi drivers en Flashback. Na de optredens van deze fantastische bands zal DJ Jam de avond afsluiten met geweldige muziek waarop je niet kunt stil blijven staan.
Uiteraard is er ook drinken verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding, en we bieden ook enkele kleine snacks aan om ervoor te zorgen dat jullie de hele avond kunnen blijven dansen.
We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op ons evenement en er een onvergetelijke avond van te maken! Tot dan!
Stevige linker,
Scouts Rupelmonde