Rad van Fortuinfuif

Beste ouders, leden en sympathisanten
Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de echte scoutsfuif, de Rad van Fortuinfuif! Bereid je voor op een avond vol verrassingen en wendingen, want elk uur zal het muziekgenre worden bepaald door het draaien aan het Rad van Fortuin. Van pop tot rock, van reggae tot techno, je weet nooit wat je kunt verwachten.
Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een aantal extra attributen om de avond nog leuker te maken. Probeer bijvoorbeeld een flosj te vangen voor een gratis drankje of een heerlijke snack. Deze zijn uiteraard ook te verkrijgen tegen democratische prijzen.
Dus nodig al je vrienden uit en kom naar de Rad van Fortuinfuif, waar de muziek en de sfeer altijd goed zijn en de avond vol onverwachte verrassingen zit. Het wordt een avond om nooit te vergeten!