Wil jij in de Scouts komen?!

Wie? Jongens vanaf 6 tot en met 18 jaar! De meisjes kunnen terecht bij Chiro De Spiraal!
Wat? Leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw zoon.
Waar? Priester Saveynstraat, 9150 Rupelmonde (groene poort!)
Wanneer? Elke zondag van 14u tot en met 17u30.

Hoe gaat het nu juist in zijn werk? Uw zoon mag 3 keer gratis komen meespelen op zondagmiddag. U kan best een leider aanspreken op de koer, die zal u doorverwijzen naar de leider die verantwoordelijk is voor de tak (leeftijdsgroep) van uw zoon. Deze zal enkele gegevens opschrijven, en uw eventuele vragen beantwoorden. De vergadering starten stipt om 14u, u kan dus best iets vroeger komen. U kan uw zoon terug komen afhalen vanaf 17u30. Komt uw zoon met de fiets, dan kan u binnenkomen via de poort (Geeraard de Cremerstraat) en daar de fiets stallen.

Na de proefperiode zal er u gevraagd worden het lidgeld te betalen, eventueel gekoppeld aan een thuisbezoek. Vanaf het moment dat het lidgeld betaald is, is uw zoon officieel lid van de Scouts, en niet onbelangrijk, verzekerd voor ongevallen. Het lidgeld bedraagt dit jaar €40.

Tevens wordt er verwacht dat alle leden in perfect uniform aanwezig zijn. Klik hier voor meer info omtrent het uniform.