Jong-Verkenners september-november

Zondag 8 september

Vandaag spelen we de klassieke kennismaking spelletjes. Zo leren jullie de supertoffe leiding kennen en leert de supertoffe leiding jullie kennen.

Meebrengen: perfect uniform + vriendjes

Zondag 15 september

We spelen vandaag een super graaf, tof en zot dorpspel. Dit doen we natuurlijk in de stad Repmond

Meebrengen: perfect uniform

Zondag 22 september

Vandaag is het helaas geen vergadering omdat de leiding hard aan het werken is aan de opruim van ons feestweekend. Degenen die kunnen, zijn welkom om te helpen op zondag.

Zondag 29 september

Allen aanwezig, want vandaag gaan we brakken!!!! Doe alvast een zonnedans met hoop op goed weer en laag water. Wij zorgen voor amusement en modder

Meebrengen: vuile kleren (doe je al aan) met gesloten schoenen (geen laarzen !!!!) je proper scouts uniform pak je mee met propere schoenen bij. Vergeet ook geen handdoek en washandje mee te pakken ๐Ÿ˜‰

Zondag 6 oktober

Vandaag spelen we een keitof bosspel in รฉen van de dichtgegroeide oerwouden van groot Kruibeke. Het zal er begroeid leutig aan toe gaan! Dus we verwachten jullie allemaal ๐Ÿ˜‰

Meebrengen: perfect uniform en een fiets die perfect in orde is!!

Zondag 13 oktober

Het is vandaag helaas geen vergadering โ˜น. De leiding van scouts Rupelmonde is juist terug van een weekend waar we alle koppen bij elkaar hebben gestoken om superleuke activiteiten te plannen voor volgend scouts jaar. We zien jullie volgende week!

Zondag 20 Oktober
Blub blubโ€ฆ

We gaan zwemmen, meer info volgt ๐Ÿ˜‰

Meebrengen: Zwembroek, handdoek

Zondag 27 oktober
Vandaag doen we het rustig aan, we organiseren een chill/relax vergadering.
Geen zorgen, het wordt iets onverwachts ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Meebrengen: Perfect uniform

Zondag 3 november
fietsfotozoektocht.

Een lang woord voor een toffe zondag ๐Ÿ˜Š

Meebrengen: Perfect uniform en een fiets in goede conditie

Zondag 10 november
tijd voor een eerste techniekenvergadering!!

Meebrengen: Perfect uniform en handige handen

Zondag 17 november
Vandaag is het geen vergadering aangezien we onze jaarlijkse pallieteravond hebben!!!
Kom op zaterdag zeker allemaal met je ouders ๐Ÿ˜‰

22-24 november

Jawel, jawelโ€ฆons eerste weekend!!!
Meer info volgt