Maandprogramma maart – juni

24 maart:

Haal jullie pikachu maar al boven!  Vandaag zijn jullie echte pokemon trainers!

Meebrengen: Niets, laat jullie pokemons maar thuis, de leiding zorgt voor alles 😉

29-31 maart:

Weekend, meer informatie in de mail.

7 april:

Battle royale, een term die in de spelletjeswereld wel al eens gebruikt wordt.  Wat wil dit zeggen?  Daar zullen we deze dag achter komen, maar dan in het echte leven!

14 april:

Het is ‘Dag van de jeugd’!  Dit wilt zeggen dat alle jeugdbewegingen van onze gemeente samenkomen om voor het komende jaar te bevestigen dat de scouts toch weer de beste groep is.  Dit kan natuurlijk niet zonder de steun van onze kapoenen!  De vergadering vindt plaats aan de chirolokalen van Bazel op de Weispoel.   Normaal loopt dit ook weer van 14u tot 17u30.  Eventuele wijzigingen worden nog doorgemaild.

Meebrengen: 3 euro

21 april:

Geen vergadering!  De leiding moet eitjes gaan rapen bij de familie.

28 april:

Ook vandaag is het geen vergadering, wat zijn we nu weer aan het doen?  We zijn op leidingsweekend om het komende jaar te plannen!

5 mei:

Doe vandaag jullie meest versleten speelkleren maar aan, want we gaan op verkenning door de polder.  Geen beek of gracht is veilig!

Meebrengen: verse kleren en een handdoek, liefst jullie uniform.

12 mei:

Trek jullie zwembroek maar al onder je kleren aan, want vandaag spelen we waterspelletjes!

Meebrengen: rarara… een zwembroek!!

19 mei:

Pesten is niet leuk, dat kan iedereen die al eens gepest is wel bevestigen.  Daarom doen we vandaag een anti-pest vergadering!

26 mei:

Muziekvergadering!  Wat dit precies inhoudt moeten we zelf nog uitvissen, maar het wordt in elk geval leuk!

2 juni:

Het is nog eens goed weer (hopen we).  Dus het is hoog tijd dat we nog eens de straten onveilig maken op onze wieltjes.  Steps, skateboards, rolschaatsen, alles is toegestaan!

Meebrengen: iets dat rolt.

9 juni:

We zijn nog niet bekomen van  de vorige artistieke vergadering of we vliegen er al weer opnieuw in, deze keer met een knutselvergadering!

Meebrengen: De grootste kartonnen doos die jullie thuis hebben.  Hoe groter hoe beter.

16 juni:

Hebben jullie je ook al afgevraagd hoe het is om leider te zijn?  Wel vandaag mag het!  We doen een omgekeerde vergadering!

23 juni:

Vandaag  is het geen scouts, want de leiders organiseren het befaamde Repmond Rock.  Kom zeker eens kijken!

30 juni:

Ook vandaag kunnen die luirikken van een leiders geen leiding geven…  Het is ons jaarlijkse volleybaltoernooi!  Inschrijven kan steeds op de site.