Maandprogramma maart – mei

Zondag 4 maart

Brrr wat is het koud!  De vriezeman is duidelijk nog in het land.  Wie gaat er op zo’n dag nu buiten als je ook lekker gezellig samen een film kan kijken?  Vandaag is het filmvergadering!

Meebrengen: Veel goesting, 1 euro, eventueel een film

Zondag 11 maart

Studeer deze week maar goed!  We gaan eens kijken hoe slim jullie allemaal zijn!!!   Rarara… wat is het toppunt van slim zijn?  Dat zullen jullie deze zondag kunnen ontdekken.

Zondag 18 maart

De leiders verwennen zichzelf soms ook graag.  We zijn vandaag allemaal op leidingsvakantie.  Het is dus geen vergadering.

Vrijdag 23 tot zondag 25

Joepieee!!  Dit is ons tweede weekend waar we al zo lang naar uitkijken!  Meer info volgt nog via mail.  De leiding heeft er zeker al zin in!

Zondag 1 april

Vandaag kan de leiding jammer genoeg niet op de scouts zijn… We zijn namelijk allemaal druk bezig met paaseitjes zoeken die de paashaas verstopt heeft!  Jullie ook?  De paasklokken zorgen er wel voor dat niemand zich verveelt!  Het is vandaag dus geen vergadering.

Zondag 8 april

Het is dringend tijd om te tonen dat wij, de scouts, de coolste, sterkste en leukste jeugdbeweging van het dorp zijn.  We zullen al die chiro’s en klj’s eens een poepje laten ruiken op deze Dag Van De Jeugdbeweging!!

Zondag 15 april

1 april is dan misschien al even voorbij, maar een echte grapjas heeft altijd wel een paar goeie moppen op zak.  In elk geval kunnen een paar goeie grappen nooit kwaad op een moppenvergadering!

Meebrengen: Veel goesting, 1 euro, leuke moppen

Zondag 22 april

‘Alle eendjes zwemmen in het water…’  Of waren het kapoentjes?  In elk geval gaan we vandaag zwemmen, dus  kijk maar eens heel goed hoe die eendjes dat doen.  Verdere info volgt via mail.

Meebrengen: Veel goesting,  zwemgerief, zie mail

Zondag 29 april

Ahhh we doen nog eens een grabbel uit de goeie oude doos en wat komt er uit?   Een super leuk en origineel dorpsspel!  Zeker komen dus!

Zondag 6 mei

We weten het.  We doen veel leuke spelletjes, maar de kunstenaars en artiesten onder ons hebben soms iets anders nodig.  Daarom hebben we besloten om een superkeileuke knutselprutselvergadering

te houden!  Komen jullie ook knutselprutselen?

Meebrengen: Veel goesting, 1 euro , bergen inspiratie

Zondag 13 mei

De leiders kunnen weer niet stilzitten en hebben weeeeeeeral een evenement georganiseerd.   We zijn we op het idee gekomen om te voetballen door in plaats van te trappen op een bal, rond te lopen verkleed als een plastieken bal.  Alle gekheid op een stokje!  Jawel het is al langer bekend dat onze leidingsploeg een paar vijzen mist.  Kom zeker eens kijken en iets drinken op onze bubblesoccer, plezier gegarandeerd!  Maar het is dus geen vergadering

Zondag 20 mei

Vandaag gaan we er een zootje van maken in het zootje!!!!  Jeuuuj we gaan op uitstap naar de dierentuin in Antwerpen!  Wat zijn jullie lievelingsdieren?   Laat ze ons vandaag allemaal maar zien! Verdere info volgt via mail.

Meebrengen: Veel goesting, zie mail

Zondag 27 mei

Hebben jullie je ooit afgevraagd hoe de jungle van Repmond er uit ziet?  De nog niet ontdekte wouden en grotten, bergen en rivieren waar nog maar weinig mensen ooit zijn geweest?  Vandaag zullen we jullie ze tonen, want onze leiders zijn hier natuurlijk experts in.  Trek jullie vuilste schoenen en kleren maar al aan, want dit is écht avontuur.

Meebrengen: Veel goesting, 1 euro, vuile kleren