Maandprogramma december-februari

Zondag 3/12

Daaaaar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt….  Jazeker, de Sint komt weer op bezoek!  Wie is er braaf geweest, en wie iets minder braaf?  Dat komt de heilige man ons vandaag vertellen!  Allen paraat!

Meebrengen: 3 euro, veel goesting.

Zondag 10/12

Vandaag is het geen scouts, maar jullie kunnen altijd jullie leiders komen bezoeken op de kerstmarkt.  Wij staan daar namelijk met een kraampje vol lekkers.

Zondag 17/12

Vandaag is het ons allerleukste kapoenenkerstfeestje!!!!!!!  Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar het belooft geweldig te worden.

Meebrengen: 3 euro, een cadeautje van maximum 5 euro

Zondag 24/12 en 31/12

Geen vergadering vanwege kerst en nieuwjaar.

Zondag 7/1

Warm jullie stembanden maar al op, want vandaag zingen we Drie Koningen!

Meebrengen: 1 euro en jullie stem.

Zondag 14/1

Zijn jullie alle Johny’s die in hun stoere auto’s door Rupelmonde rijden ook beu?  De leiding ook.  Daarom tonen we ze vandaag hoe echt Johny’s eruit zien met onze befaamde Anti-Johny games!

Meebrengen: 1 euro, jullie coolste joggings, blinkendste kettingen, dikste zonnebrillen en een goeie pot haargel.

Zondag 21/1

Deze vergadering verkenen we de polder in ons enige echte polderspel!  Wil je weten wat dit inhoudt?  Kom dan zeker!

Meebrengen: 1 euro, laarzen.

Zondag 28/1

Maak maar alvast reclame, want vandaag is het vriendjesdag.  Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus nodig al je vriendjes maar uit voor een leuke zondagmiddag.

Meebrengen: 1 euro (per persoon), een vriendje (dit is niet verplicht)

 

 

Zondag 4/2

Vandaag laten we onze creativiteit de vrije loop en zetten we het kapoenenlokaal op zijn kop!  We bouwen er een tof kamp in!

Meebrengen: 1 euro

Zondag 11/2

Het is weer de tijd van het jaar!  Het is carnaval in Rupelmonde!  Dit kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.  We zullen weer eens het beste van onszelf geven.

Meebrengen: 1 euro, gekke verkleedkleren

Zondag 18/2

Deze zondag is het pleinspelletjes!  Maar niet zomaar pleinspelletjes, er hangt natuurlijk nog iets extra aan vast.  Een verrassing, maar wat die verrassing precies inhoudt zal je dan moeten ontdekken.

Meebrengen: 1 euro

Zondag 25/2

We doen nog eens een grabbel uit de oude doos.  Het is tijd voor een geweldig dorpsspel!  Wrijf jullie benen maar al in want het belooft stevige en leuke dag te worden.