Maandprogramma: September – November

Zondag 11 sep

Nu de overgang gepasseerd is, is het toch wel tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Vooral de eerste jaars komen vandaag te weten hoe plezant het wel niet is bij de jeevees. Jullie raden het nooit, vandaag zijn het kennismakingspelletjes !

 

Zondag 18 sep

Nu we elkaar beter kennen kunnen we elkaar eens uitdagen. We gaan de bossen onveilig maken dat is zeker! Welk bos ? dat is nog een verrassing. We spelen een bosspel om U tegen te zeggen!

Meebrengen: Fiets die volledig in orde is

 

Zondag 25 sep

Vandaag is het geen vergadering. De leiding is een heel weekend bezig met de graafste fuif uit Groot-Kruibeke , de Rad van Fortuinfuif natuurlijk! Ook jullie en jullie ouders zijn welkom om eens te komen kijken hoe dat allemaal in elkaar zit.

 

Zondag 2 okt

Tijd om het geheugen op te frissen! Voor de eerstejaars: bereid jullie voor om te leren sjorren! Technieken dus.

 

Zondag 9 okt

Hopelijk heeft er niemand last van pleinvrees? Vandaag spelen yoloswag pleinspelen

Meebrengen: SWAG-kleren (voor sommige gewone kleren dus)

 

Zondag 16 okt

Haal jullie speedo’s maar van onder het stof want vandaag gaan de JV’s van repmond het zwembad onveilig maken!

Meebrengen: Zwemgerief + Fiets die volledig in orde is+ 3euro

 

Zondag 23 okt

Een klassieker die niet kan ontbreken in een maandprogramma: Dorpspel! Dat ’t schelleke van ons is is zeker!

Zondag 30 okt

Vandaag worden jullie op de proef gesteld. Kan er iemand nog kaartlezen nu het kamp toch al een tijd achter de rug is? We hopen van wel, anders wordt het een lange zondag ? Vandaag is het dropping.

 

Zondag 6 nov

Na de stevige tocht van vorige week is het tijd om eens te relaxen. We sluiten ons op in ons lokaal en we maken het gezellig met een filmpke. DVD’s zijn altijd welkom!

 

Zondag 12 nov

Gisteren was het pallieteravond, hopelijk hebben jullie allemaal goed gegeten? Omdat wij de boel daar nog moeten opkuisen is het geen vergadering vandaag.

 

18-19-20 nov

Belofteweekend! Meer info volgt nog

 

27 november

Naar het schijnt zijn er ook krachtpatsers bij de jeevees? Dat willen wij wel eens zien! Vandaag spelen we Highland Games! Haal jullie kilt maar boven (als je die hebt, aandoen!)