Nieuwsbrief Mei

Fotomoment Scouts

Het is weeral enkele jaren geleden dat we eens groepsfoto’s genomen hebben met de scouts. Daarom gaan we op zondag 8 mei de fotograaf laten langskomen en enkele foto’s laten nemen per tak en met de hele groep. De foto’s kunnen jullie later dan via de site bezichtigen en het is uiteraard ook tof om jezelf in het grote archief van Scouts Rupelmonde vereeuwigd te zien worden.

We verwachten iedereen die zondag aanwezig in perfect uniform!

Koercafé en Jinfrituur

15 mei is het zover !  Het zonnetje zal al schijnen en jullie kunnen dan iets komen drinken of eten op de koer. De Jong-Verkenners voorzien jullie van het drinken en de Jins van het eten. Wij hopen dat u ook bij deze gezellige, zonnige middag bent.

Repmond Rock

24 juni en 25 juni is het weer Repmond Rock, het jaarlijkse festival georganiseerd door vrijwilligers ism Scouts Rupelmonde. Zoals vorige jaren gaat de winst nu ook naar onze nieuwe lokalen.

Vrijdag is het een gratis Zomerbar waar TLP komt draaien, samen met lokaal talent.

Zaterdag 25 juni beginnen we dan aan het echte werk met onder andere K’s Choice, Lil’ Kleine, The Wolf Banes, Equal Idiots en vele andere. Het volledige programma kan u hier raadplegen.

Indien u graag tickets wil kopen voor Repmond Rock, kan dit bij elke leider, in de verkooppunten of via de website

Volleybaltornooi

Zaterdag 2 juli zijn alle sportievelingen uit groot-Kruibeke en omstreken terug te vinden aan de graspleinen achter de graventoren. Tijdens het jaarlijkse volleybaltornooi strijden verschillende teams voor de felbegeerde beker. Inschrijven kan je hier doen.

Gezelschapsspellen

Als jullie nog oude gezelschapsspellen hebben die jullie niet meer gebruiken en toch in jullie weg staat, mag je dat altijd op een zondag aan één van onze leiders geven.

Opslagplaats Bar-à-van

We zoeken een nieuwe overdekte slaapplaats voor Baravan vanaf 20 augustus 2016 tot….
Baravan is zindelijk, voorziet eigen eten en goed opgevoed.Naamloos
Kan zich goed aanpassen en is heel huiselijk.
Af en toe rijdt hij uit, maar nooit zonder aankondiging

Heb jij of weet jij een plek?

Contacteer Jelle Smet: jellesmet.js@gmail.com

15 mei                  Koercafé en jinfrituur