Nieuwsbrief maart

District

Volgende week zijn het districtsweekends en -dagen. Het is een drukke dag/weekend vol met toffe spelen. Aangezien wij er elk jaar voltallig aanwezig zijn, willen we dat dit jaar zeker voortzetten en tonen dat Scouts Rupelmonde de ruigste mannen zijn.

Gezelschapsspellen

Als jullie nog oude gezelschapsspellen hebben die jullie niet meer gebruiken en toch in jullie weg staat, mag je dat altijd op een zondag aan één van onze leiders geven.

Carnavalbal was een groot succes, bedankt voor jullie massale aanwezigheid.

Binnenkort is het koercafé en jinfrituur. Het zonnetje zal al schijnen en jullie kunnen dan iets komen drinken of eten op de koer. De Jong-Verkenners voorzien jullie van het drinken en de Jins van het eten. Wij hopen dat u ook bij deze gezellige, zonnige middag bent.

Spaaracties

Het voorjaar is begonnen en de spaaracties schieten ook terug als bloemen uit de grond. Joyvalle doet weer zijn bekende flapjes actie. Flapjes mogen op zondag altijd aande leiding gegeven worden zodat we lekkere melk op kamp kunnen drinken. Ook Maes doet een spaaractie: per 1000 kroonkurken/bliklipjes  van Maes én Maes Radler krijgen we 100 euro. Dus hou jullie kroonkurken en bliklipjes bij en geef deze op zondag aan de leiding.

4-6 maart             Districtsweekends en -dagen
18-20 maart          Leidingsweekend