Nieuwsbrief januari

Algemeen
Nu het buiten sneller donker wordt, gaat iedereen vanaf nu enkel nog naar buiten langs de groene poort. Anders is het te gevaarlijk voor de leden. Ook zouden we graag hebben dat jullie om 14 uur zeker van de koer zijn, zodat we kunnen beginnen met de activiteit. Waarvoor alvast bedankt.

Carnavalbal
De bekendste carnavalfuif van het Waasland en omstreken! Op zondag 7 februari is het weer een grote polonaise op de scoutskoer. Je bent welkom vanaf 21u, er is een gratis vat om 22u en we gaan uiteraard door tot in de vroege uurtjes. Verkleed komen is uiteraard altijd aangeraden.

Tekentjes
Vanaf zondag gaan we nieuwe tekentjes voor op het hemd verkopen. Dit tekentje toont ons logo, oprichtingsjaar en onze slagzin.
Het tekentje is niet verplicht op het hemd, maar het is uiteraard wel een leuk hebbeding om te tonen dat je van Scouts Rupelmonde bent. Het kost €1 per tekentje, te verkrijgen op zondag voor of na de scouts bij de leiding.

7 februari Carnavalbal
4-6 maart Districtsweekends en -dagen